• Dudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő/Úr! Olyan problémám van, hogy mikor megvizsgálom a mellem (végig tapogatom, megnyomkodom)akkor a felső részen egy kis kidudorodás lesz, akkor fordul elő mikor alulról nyomom meg a mellem és mikor elengedem ott a kis dudor ( nem kemény ez a dudor), ami pár perc múlva el is tűnik, vagy ha az ujjamat végighúzom rajta egy-kétszer akkor is eltűnik. Alaphelyzetben semmi nem látszik, csak a hirtelen hízásomtól csíkok vannak a mellemen, már arra is gondoltam, hogy ettől lehet. Az egyik erem mellett látszik ez a dudor ilyenkor Mi lehet ez a dudor? Nagy a gond? Lehet ez rák, ami kidudorodik és elmúlik magától? Kérem mielőbbi válaszát, mert nagyon meg vagyok ijedve. Barbus

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő állománya nem egységes, valahol több zsír, valahol a kötőszövetes állomány a nagyobb. Vizsgálat során a leírt jelenség nem egyedi. A kialakuló dudor magától eltűnik és nem egy jól kitapintható, körülírt eltérés így a kóros elváltozás kizárható. Végezzen rendszeresen önvizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 17:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: