• Mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő/Úr! Olyan problémám van, hogy mikor megvizsgálom a mellem (általában elég erősen megnyomom akkor a felső részen egy kis kidudorodás lesz, ami pár perc múlva el is tűnik. Ilyenkor úgy is látom ha előre hajolok. Ez akkor szokott előfordulni mikor alul vagy oldalt nyomom a mellem. Alaphelyzetben semmi nem látszik. Mi lehet ez? Nagy a gond? Tavaly júliusban voltam emlő uh, ott minden rendben volt. Kérem mielőbbi válaszát, mert nagyon meg vagyok ijedve. Barbi

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Tapintható elváltozás, csomó nincs, így aggodalomra semmi ok. A mirigyes szerkezetű emlőnél a leírt jelenség természetes.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 17., 07:02; Megválaszolva: 2011. május 19., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés