• Emlőtumor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2009 ben emlőtumorral mütöttek.Diagnózis C5090.Hat cemoterápiátkaptam a mütét után és 28 sugarat.Eddig minden rendben is volt minden ellenőrzésen ,többször voltam ct ntavaj áprilisban pet ctn.Gyógyszert nem kellett szedni mert nem hormonális eredetü volt igy mondta a doktornő.Az elmult héten voltam ct n és két helyen talált eltérést.Pontosan leirom hogy mit irtak le.A hepar mérsékeltennagyobb,densitása kissé alacsonyabb,a lebenyhatáron 10 mm es nem térfoglaló jellegü hypodes laesio látható.A másik Paravertebrálisan kb.Th.XI.szintben az izomzatban3x2 cm es zsirdensitásu terület van. Mérs.spondilosys.Most doktornő megkérte a pet ct t de nem tudom mikorra sikerül időpontot kapnom.Amuny nagyon jól érzem magam de most már megint urrá lett rajrtam a félelem.Kérném válaszát hogy mennyire veszélyesek a leirtak.Válaszát előre is megköszönöm.Tisztelettel Bakk Zoltánné.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Kedves Bakkné! Nem tudom, hogy mik ezek. Ha a régebben készült CT-n is rajta voltak ugyanekkora méretben, akkor semmi különös. Ha új dolgok, akkor meg kell tudni, hogy mik ezek. PET/CT-vel igazolható, hogy daganatosak-e vagy sem.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 17., 13:45; Megválaszolva: 2011. április 23., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés