• Fibroadenoma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy évvel ezelőtt fibroadenomát diagnosztizáltak nálam. A biopsziára véleményként azt írták, hogy lényegében komplex sclerotisalo laesio. Ettől most akkor még fobroadenoma? Vagy valami más? Most voltam UHkontrollon és megállapították, h nőtt pár mm-t, inhomogén lett a szerkezete, és kerekebb is lett. Műtétet javasolt az orvos. Most akkor meg kell ijednem? Válaszát előre is köszönöm: Cs. Erika

        Dr. Veress Dóra válasza a emlő fibroadenóma témában

        Kedves Kérdező! Nem említi, hogy mely szervéből vettek mintát, pedig ezt fontos lenne tudni. Feltételezem, hogy emlőről van szó. A biopszia megismétlése nélkül nem megítélhető az elváltozás természete, így arról sem lehet nyilatkozni, hogy indokolt-e a műtét elvégzése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 16., 11:37; Megválaszolva: 2011. április 18., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: