Mi lehet a bajom?

Kedves doktornő. Pár nappal ezelött kérdeztem hogy vajon mitől fájhat az egyik mellem és mi az a kemény. Most már elmúlt a mestruációm és mintha nem fájna. Hálistennek. De érzem hogy ott van szabályos és most nem olyan kemény de akkor is mi lehet az? Lehet ez mellgyulladás? nekem még nincs gyerekem és nem tudom hogy csak azoknál vagy mellgyulladás aki szpotat vagy ez bárkinél előfordulhat? Most megyek mell ultrahangra, de mi van akkor ha van ott valami? Mik azok a szerek, természetes gyógynövények amik a rák ellen főleg a mellrák ellen megelőzésben segítene? Kérem segítsen. Sokat fáj a hátam is azon az oldalon, sokat nyilal de lehet a rosz testtartástól van ez? Köszönöm

WEBBeteg Szakértő válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Nem gyulladásról és nem rosszindulatú emlődaganatról van szó. Ebben az életkorban nem ritka az emlő jóindulatú elváltozása, ami valóban a hormonális ciklussal összefüggő panaszokat okoz. Az ultrahang során jól látható méret dönti el a teendőket. Aggodalomra semmi ok. A hátfájás inkább a mozgásszegény életmód következménye lesz. Sajátítson el gerinctornát és végezze minden nap.

Kérdés: 2011. április 05., 16:22 ;Megválaszolva: 2011. április 07., 10:00
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktor úr, Doktornő! Vissza-visszatérő mellfájdalom miatt kérném a segítségét mielőtt személyesen keresem fel ismét az orvosom. 38...
Mi lehet a tüneteim oka?
Tisztelt Doktor! 1 hónappal ezelőtt jelentkezett először tünetem: a bal mellemben, mellkasom bal oldalán érzett, illetve hónalj környékére...
Folyamatos mellfájdalom
Üdvözlöm! A mellem állandóan fáj, feszül. Nem csak menzesz alatt hanem egyébként is. Fogamzásgátlót szedek 3 éve, a yangeet. Betegségem...
Vérvétel érték, mellfájdalom
Kedves Dr.Úr/Dr.Nő! 26 éves lány vagyok és nemrég voltam vérvételen, melyen egy eltérés található az Anti-streptolizin: 385 U/mL. Szeretném...
Szokatlan fájdalom a mellben
Kedves Doktornő! Harmadik napja nem akar múlni egy olyan fájdalom, amit korábban nem tapasztaltam. A bal mellem alsó része nyomásra fáj. Olyasmi...