Tumor?

Tisztelt doktorno/ur! 8 eves lanyom csomot talalt a mellebe.Biopszia vizsgalat alapjan nincs rakos sejt, de nem egyfele sejtet tartalmaz hanem kettot.Ezert azt mondtak ki kell venni a tumort.Kerdesem az lenne hogy ha nem egyfele sejtbol epul fel a tumor miert kell eltavolitani es ez az jelenti hogy meg lehet belole rakos sejt is? Egy tumort vesznek ki de van a masik mellebe is, de ha nem valtozik a merete nem bantjak.Remelem azzal hogy,, hozzanyulnak,, nem kell attol tartani hogy esetleg beindul valami karos folyamat.Szeretnem ha megnyugtatna valaszaval minket mert borzaszto ez az egesz. Az edesanyam mellrakba halt meg 1994-ben.39 eves volt! Elore koszonom! LIVIA Megkaptam a kereset, hogy irjam le a szovettan erdmenyet, de csak annyit irtak le hogy nincs rakos sejtre utalo jel. A kerdes meg mindig az hogy ez azt jelenti hogy lehet belole rakos tumor ha nem veszik ki? A tobbi tumor is lehet majd kesobb rakos? Miert kell kivenni ha nem rakos a tumor? Valaszat elore is koszonom! Egy aggodo szulo!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell, daganat témában

Tisztelt Kérdező!

Az emlődaganat nagyon ritkán alakul ki korábban kialakult elváltozásból. Ebben az életkorban az elváltozások méretük miatt kerülnek eltávolításra, illetve, ha panaszt okoznak. Amennyiben a műtéti eltávolítás megtörténik a végleges szövettan mindenre választ ad. Tévhit, hogy egy jóindulatú elváltozás rosszindulatú lesz, ha megoperálják.

Kérdés: 2011. március 14., 13:15; Megválaszolva: 2011. március 16., 15:02
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellben talált kis méretű csomók
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű...
Emlőbetegség egy ütéstől?
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mennyire veszélyes, ha sportolás közben megütöttem a mellem, egy fájdalmas csomót érzek. Ez...
emlő UH vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Emlő UH vizsgálaton a következő eredményt kaptam: A bal emlőben a lateralis negyedek határán 3, 8x6 mm-es cysta...
mell váladék
kb 6 honapja hogy bal mellemböl zöld váladék jön nyomásra, jobb mellemböl pedig vizes tejszerü váladékozás van nyomásra.. hollandiában elek...
mellprobléma
Kedves Dr. Úr/Nő! Olyan problémám van, lassan egy éve, hogy amikor a bal mellemet megnyomom vagy megemelem, vagy végig húzom a kezem alul rajta, vagy...