Mell

Jó napot! Azért írok mert egy kérdésem lenne. A bal mellbimbóm mellett közvetlenül van egy szintén mellbimbóra hasonlító kinövés.Nem fáj ha megnyomom, nem folyik és nem is nőtt az utóbbi időben. Menstruáció előtt szokott néha az a mellbimbóm kicsit szúrni, feszülni. A színén sincs semmi elváltozás ugyanolyan színű mint a mellbimbóm.Semmi probléma nem szokott lenni vele de azért mégis megkérdezem hogy ön szerint mi lehet az. Előre is köszönöm válaszát, Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell témában

Tisztelt Kérdező!

Ez egy járulékos és csökevényes emlőbimbó lehet, bár vizsgálat nélkül nehéz pontos véleményt mondani. Jelentős panaszt nem okoz és aggasztó tünetről sem számol be, de az esztétikai korrekció szóba jöhet. Amennyiben szükséges keressen fel emlősebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2011. március 07., 18:38; Megválaszolva: 2011. március 10., 11:22
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellben talált kis méretű csomók
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű...
Emlőbetegség egy ütéstől?
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mennyire veszélyes, ha sportolás közben megütöttem a mellem, egy fájdalmas csomót érzek. Ez...
emlő UH vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Emlő UH vizsgálaton a következő eredményt kaptam: A bal emlőben a lateralis negyedek határán 3, 8x6 mm-es cysta...
mell váladék
kb 6 honapja hogy bal mellemböl zöld váladék jön nyomásra, jobb mellemböl pedig vizes tejszerü váladékozás van nyomásra.. hollandiában elek...
mellprobléma
Kedves Dr. Úr/Nő! Olyan problémám van, lassan egy éve, hogy amikor a bal mellemet megnyomom vagy megemelem, vagy végig húzom a kezem alul rajta, vagy...