• Fito-ösztrogén tartamú mellnövesztőtabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 27éves, egy gyermek édesanyja vagyok aki a szülés után olyannyira lefogyott h szinte teljesen eltűntek a melleim.Ez nagyon zavar, de kés alá nem szeretnék feküdni emiatt.A kérdésem az volna, h mennyire ajánlott a neten található mellnövesztő tabletták(Beauty Breast, Beauty Succes) használata?Mert a legtöbbjük fito-ösztrogént tartalmaz.Okozhat-e ez bármilyen gondot a szervezetemben?Jelenleg pajzsmirigy alul működésre Letrox 50mg-ot szedek és epilepsziára Keppra 4X 50mg, 2X 10mg Frisium kiegészítő tablettával.(Fogamzásgátlókkal már próbálkoztam de az orvosommal egyetértettünk abban h ezeket nem nekem találták ki.3különbözőt próbáltam, sajnos egyik sem vált be hosszútávon.)Bízom abban h biztató választ ad . Tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellméret témában

        Kedves Hölgyem! Egyáltalán nem javaslom ezek kipróbálását, nincsenek klinikailag bevizsgálva, és a plusz ösztrogén mellékhatásokat is okozhat, például egyes tumoros folyamatok kialakulását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 04., 21:35; Megválaszolva: 2011. március 07., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés