• Mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 évvel ezelőtt levették az egyik mellemet, kaptam 6 kmoterápiát és 25 sugarat.Kiújulás következett be 3 év múlva, ami övsömörként sokáig elfedte a valós tüneteket. 27 kemó (Avastrn + Paklitrxel) és 15 újabb sugár ellenére nincs jelentős javulás,, áttétek képződtek a hilusi nyirokcsomókban,valamint a baí oldalon intraípulmonálisan. A mediastinumbayn levőnyiropkcsomók kisfokban regrwediáltak. A strnumban levő osseralis disseminatio stationer.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Nagyon nagy baj van. Bár nem írja az eredeti daganat tulajdonságait, de az az érzésem, hogy itt már kiinduláskor is egy igen rossz tulajdonságő daganatról lehetett szó. Sajnos, nem tudom bíztatni, de próbáljon meg minden kezelést elviselni. A sternum (szegycsont) áttét miatt mindenképpen biszfoszfonátokat is kell kapjon.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 04., 17:04; Megválaszolva: 2011. március 10., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés