Mi a teendő?

5 évvel ezelőtt levették az egyik mellemet, kaptam 6 kmoterápiát és 25 sugarat.Kiújulás következett be 3 év múlva, ami övsömörként sokáig elfedte a valós tüneteket. 27 kemó (Avastrn + Paklitrxel) és 15 újabb sugár ellenére nincs jelentős javulás,, áttétek képződtek a hilusi nyirokcsomókban, valamint a baí oldalon intraípulmonálisan. A mediastinumbayn levőnyiropkcsomók kisfokban regrwediáltak. A strnumban levő osseralis disseminatio stationer.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

Nagyon nagy baj van.

Bár nem írja az eredeti daganat tulajdonságait, de az az érzésem, hogy itt már kiinduláskor is egy igen rossz tulajdonságő daganatról lehetett szó.

Sajnos, nem tudom bíztatni, de próbáljon meg minden kezelést elviselni. A sternum (szegycsont) áttét miatt mindenképpen biszfoszfonátokat is kell kapjon.

Kérdés: 2011. március 04., 17:04; Megválaszolva: 2011. március 10., 11:10
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Van e áttét?
Mennyi esélye van?
Tartós mellfájdalom okai
Mellrák diagnózis értelmezése