Mellffájdalom

Tisztelt Doktor Úr/Nő Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tanácsot kérjek a probémámmal kapcsolatosan. Több, mint eg hónapja a bal mellem fáj, érzékeny, és ahogyan tapogatva összehasonlitottam a jobb mellemmel, hát lehet érezni duzzanatot. Az az igazság, hogy nagyon félek és egyből a legrosszabra gondoltam, és ezért döntöttem úgy, hogy kérdezek, hogy mi legyen a következő lépés. Válaszát előre is köszönöm. További kellemes napot kivánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mellfájdalom témában

Kedves Hölgyem!

Szükséges mielőbb emlő szakrendelés felkeresése, ne gondoljon egyből rosszindulatú betegségre, többféle eltérés okoz hasonlót, kell fizikális vizsgálat, ultrahang első körben.

Kérdés: 2011. február 25., 20:00; Megválaszolva: 2011. február 28., 14:49
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2