Mirigyduzzanat

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Párom (férfi) mellében mirigyduzzanat észlelhető.Szteroidokat szedett és elmondása szerint ebből alakulhatott ki. Mi ilyenkor a teendő, lehet ebből probléma? Az itteni orvosok nem foglalkoznak vele, mert azt mondták hogy nem kellett volna ilyet szednie. Lenne még egy kérdésem.Ha a vizeletemben 100-140 baktérium van, akkor azt feltétlenül kezelni kell vagy elmúlhat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mell csomó témában

Kedves Kérdező!

A második kérdéssel kezdem: ennyi csíraszámú baktérium nem igényel kezelést.

A párja keressen fel emlő szakrendelést, ultrahang is javasolt lenne. A problémát nem szabad elbagatellizálni! Menjenek el egy klinikára, ha eddig nem foglalkoztak vele.

Kérdés: 2011. február 22., 00:21; Megválaszolva: 2011. február 23., 14:26
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2