• Barnás mellváladék mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 49 éves nő vagyok,mellváladékozással kapcsolatban érdeklődnék.Néhány hete tapasztaltam reggelente kis mennyiségű,barnás váladékot az egyik mellből.Az alvóruhán észleltem,nyomásra nem.Nincs problémám,nem fáj.A ciklusom egy ideje rendszertelen,de ezt is megúsztam minden kellemetlenség nélkül.2 éve voltam mammográfián,ahol cisztákat találtak mindkét mellben,de azt mondták nem kell foglalkozni vele,nincs szükség beavatkozásra. Kell-e aggódnom a váladék miatt?

        WEBBeteg szakértő válasza a mell, váladék témában

        Kedves Hölgyem! Mindenképp keressen fel emlő szakrendelést, vizsgálatok szükségesek, többféle betegség okozhat ilyen tüneteket, akár roszzindulatú is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 19., 10:07; Megválaszolva: 2011. február 21., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés