• Mellérzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010 májusában nagyon megnyomtam a mellkasomat. Hallottam, amint ropogtak a csontjaim. Nem mentem orvoshoz, mert nem tartottam súlyosnak. Szeptemberben voltam az éves citológiai rákszűrésen, ahol panaszkodtam az érzékeny bordámra is. Az orvosom megvizsgálta a mellemet (bal), nem érzékelt problémát. Márciusra beszéltük meg a mammográfiai vizsgálatot. Most mégis aggódom, mert a mellem alatti terület érzékeny, óvatos tapintásra kissé fáj. Eszembe jutott, hogy apai nagyanyámnak mellrákja volt, apukámnak pedig tüdőrákja. Anyai oldalon nem volt rákos megbetegedés. Én egészségesen élek, rendszeresen jógázom, nem dohányzom. Kissé stresszes az életem - tanár vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy az elmondottak alapján van-e valamire gyanúja Önöknek? Köszönettel: Kati-ca

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünet inkább helyi nyomás következménye lesz (melltartó). Életkor és a családi anamnézis miatt a rendszeres emlőrákszűrés indokolt. Végezzen rendszeresen önvizsgálatot is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 10., 20:50; Megválaszolva: 2011. február 14., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés