Melldaganat

Tiszteletem! Nekem már másfél éve van a mellemben egy jóindulatú daganat, amit csak ultrahangon figyelnek, várva azt hogy nő vagy nem! Azt szeretném kérdezni, hogy kisbabát szeretnénk és hogy ez a terhességet esetleg a szoptatást befolyásolná e? Mi a teendő? Mintát sem vettek belőle, de akkor honnan tudják azt hogy jóindulatú?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Egyes jóindulatú emlőelváltozások ultrahang képe jellegzetes. A követés indokolt, a gyermekvállalásnak nem akadálya. Amennyiben a mérete nem indokol műtéti eltávolítást aggodalomra semmi ok.

Kérdés: 2011. február 10., 14:49; Megválaszolva: 2011. február 14., 21:42
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2