Fibroadenoma

Kedves Doktor Úr! 2011.01.28. 17: 02 írtam problémámról és 2011.02.08. 21: 03 kor kaptam rá választ! Ehhez szeretném hozzáfűzni még hogy eddig szedtem fogamzásgátlót és most 3 hete nem szedem! 25 éves vagyok! Párommal babát tervezünk, ennek ugye nem akadálya ez a fibroadenóma? Valamint azt szeretném még megkérdezni hogy mi az oka annak hogy gyakran fáj és elég érzékeny? erre van-e megoldás? Köszönöm az eddigi válszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező!

A fibroadenoma jelenleg csak követést igényel, a gyermekvállalásban nem akadály. Abban az esteben, ha a fájdalom nem javul és esetleg növekszik a műtéti eltávolítás szóba jön. Ekkor keressen fel emlőszakrendelést.

Kérdés: 2011. február 09., 17:49; Megválaszolva: 2011. február 12., 17:26
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2