Fibroadenoma

Bal emlőben morfológiailag vs.benignus jellegű fibroadenoma lehet. Biopsziát kértek. Volt már 1987-be a jobb mellemben. Azt kimetszették, és utána vettek mintát. Most azt mondták ezt manapság már nem veszik ki, csak ha rossz indulatú. Most azt hallottam, hogy ha elvégeztetem a biopsziát és mégis rossz indulatú, akkor azt csak szét szórják. Akkor most ne menjek el a biopsziára, ha nem rögtön vetessem ki. Illetve azt is hallottam, hogy olyan helyre menjek, ahol rögtön megmondják az eredményt. De én ilyet nem is tudok. Szerdán kellene mennem biopsziára. Ha, holnapra tudna válaszolni?! Elmenjek? +Elmehetek, ha beteg vagyok? Köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező!

Biopsia alatti szóródás miatti aggodalma alaptalan. Azonnali eredmény nem megbízható. Első lépés a biopsia valóban, nyugodtan elmehet.

Kérdés: 2011. február 07., 18:44; Megválaszolva: 2011. február 09., 21:02
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2