-

Jónapot doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy tegnap este fürdés közben észrevettem a jobb mellemben egy szőlő nagyságú csomót, ami a másikban nincs.. nagyon megijedtem, de anyukám azt mondta, szerinte ez normális, mert hogy növésben van stb..nem most kezdtek el nőni, szóval ez más, mint amikor elkezdtek nőni..köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Várjon egy menstruációs ciklust és amennyiben akkor is tapintható legyen egy emlőultrahang. Ebben az életkorban a teljesen jóindulatú emlőelváltozások valóban nem ritkák és az aktív hormonális változáskonak köszönhetőek.

Kérdés: 2011. február 01., 15:24; Megválaszolva: 2011. február 04., 06:35
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat