• Emlő érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Időnként még nem igazán tapasztalt emlőfájdalom,illetve égő fájdalom van mindkét mellemben, kissé meg is van duzzadva. Mi az oka? Menzeszem már kettő éve nincs. Egy alkalommal már volt ilyen panaszom,de a szakorvos nem talált semmi eltérést.Üdv Margó

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Kétoldali emlőfájdalom oka szinte mindig hormonális. Végezzen önvizsgálatot. Amennyiben tapint elváltozást keressen fel emlőszakrendelést. Járjon el az emlőrák szűrésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 31., 12:43; Megválaszolva: 2011. február 01., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés