Mellbimbó

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Meg szeretném kérdezni mi a teendő befelé forduló melbimbók esetén. Konkrét panasz nincs, csupán esztétikai érdekből érdekelne a korrekció. Ez milyen úton lehetséges, és támogatja a TB? milyen szakorvost lehetne vele felkeresni? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellbimbó témában

Tisztelt Kérdező!

Valóban nem igényel teendőt. A gyermeke szoptatásakor legkésőbb megoldódik a probléma. A műtéti korrekció nem indokolt és nem is célszerű. Amennyiben orvosi vizsgálatot is szeretne keressen fel emlőszakrendelést.

Kérdés: 2011. január 23., 15:24; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:36
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat