• Váladékozó mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Problémám a következő lenne. Kb. egy éve tejszerű valádék ürül mindként mellemből. Amikor tapasztaltam rögtön felkerestem a nőgyógyászom. Az eredmény magas prolaktin szint. Majd tovább küldtek neurológushoz, elküldött MR-re, ahol annyit írtak a leletre, hogy adenóma lehetősége felmerül. Újabb vizsgálat folyamatban van. Ami számomra riasztó, hogy az bal mellemből pár hete zöld váladékot tapasztaltam. A jobb mellemből ugyanúgy tejszerű váladék ürül. A nőgyógyász mintát vett mindkét mellemből. Az eredmény a következő: bal mell: inraductalis papillomatosisi jobb mell: habos plazmájú sejtek. Mit jelent ez?? Milyen gyógymód van rá? Kérem segítesen csak pár hét múlva tudok visszamenni a nőgyógyászhoz! Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel sebészeti emlőszakrendelést. A magas prolaktin szint mellett az emlő kivezető járatainak belső hámján kialakult eltérés is okozhat ilyen tünetetek. További kivizsgálás és szükség esetén műtét szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 12., 12:10; Megválaszolva: 2011. január 14., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés