Váladékozó mell

Kedves Doktor Úr! Problémám a következő lenne. Kb. egy éve tejszerű valádék ürül mindként mellemből. Amikor tapasztaltam rögtön felkerestem a nőgyógyászom. Az eredmény magas prolaktin szint. Majd tovább küldtek neurológushoz, elküldött MR-re, ahol annyit írtak a leletre, hogy adenóma lehetősége felmerül. Újabb vizsgálat folyamatban van. Ami számomra riasztó, hogy az bal mellemből pár hete zöld váladékot tapasztaltam. A jobb mellemből ugyanúgy tejszerű váladék ürül. A nőgyógyász mintát vett mindkét mellemből. Az eredmény a következő: bal mell: inraductalis papillomatosisi jobb mell: habos plazmájú sejtek. Mit jelent ez? Milyen gyógymód van rá? Kérem segítesen csak pár hét múlva tudok visszamenni a nőgyógyászhoz! Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell témában

Tisztelt Kérdező!

Keressen fel sebészeti emlőszakrendelést. A magas prolaktin szint mellett az emlő kivezető járatainak belső hámján kialakult eltérés is okozhat ilyen tünetetek. További kivizsgálás és szükség esetén műtét szükséges.

Kérdés: 2011. január 12., 12:10; Megválaszolva: 2011. január 14., 10:58
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat