Érzékeny emlő és nagyobbodás

Július elején tapasztaltam, hogy a jobb emlőm érzékeny és megduzzadt. Voltam 4-szer UH-n 1-szer laborvizsgálaton és 1-szer mammografián.Kóros elváltozást nem tapasztaltak. Vizes borogatást illetve fokozódó panasz esetén kontrollt javasoltak.Panaszaim változatlanul jelen vannak.Háziorvosom sebészt javasolt. Mi lehet a problémám és indokolt e a sebészeti beavatkozás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Az ultrahang eserdénnyel felkereshet emlősebészeti szakrendelést. Amennyiben nem írt le kóros elváltozást az ultrahnag nincs mit operálni.

Kérdés: 2011. január 04., 16:17; Megválaszolva: 2011. január 07., 16:51
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat