Miért?

Édesanyámnak her2 pozitiv mellrákot diagnosztizáltak. Már tul van egy kemos kezelésen és szedett tyverbet xelodával 4 hónapig. Most jan 13.-tól hormonterápiát fognak nála alkalmazni, mert a daganat nőtt, sőt kifakadt. A jó az, hogy áttét nincs és minden eredmény jó. A probléma az, hogy a gyógyszeres kezelés óta nagyon gyenge, csak ül, nincs ereje semmihez.Le van gyengülve a sok méregtől? Lassan 1 hónapja van ez, már most nem szed semmit 13.-ig. Addig gondoltuk szedhetne béres cseppet. Jó ötlet? Vagy más állhat a gyengeség hátterében? Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

Drága 27 éves nő, aki félti az Édesanyját.

HER2 pozitív emlőrákja van a Mamának.

Xeloda-Tyverb kezelést már csak a végső stádiumokban adnak, azaz a Mamánál már biztosan voltak előző kezelések is - bár azt tetszik írni, hogy mindössze egy ciklus kemoterápiát kapott.

Melyik daganat "fakadt ki"? Hol?

Az emlőrák?

Akkor ez azt jelenti, hogy szétesik a daganat. Miért kellett ezt megvárni?

Kérdezi, hogy a gyengeség hátterében mi áll.

Nem veszi észre, hogy a Mama éppen az elhanyagolt rákjával (a gyógyíthatatlan rákjával) küzd?

A gyengeség hátterében a széteső (középen elhaló, kifekélyesedő) daganat áll, ez gyógyíthatatlan állapot.

Béres cseppet nyugodtan szedjen, hiszen a daganatok ellen semmit sem ér, de ha Önt (nem a beteget) megnyugtatja, akkor mégis jó lesz valamire.

Kézcsók

Kérdés: 2010. december 27., 12:47; Megválaszolva: 2011. január 03., 11:17
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat