• Mellultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő,édesanyám 56 éves ,szeptember 28-án volt mammográfon.A lelet egy hete jött meg és az állt rajta hogy Malignitásra utaló jel nincs de javasolt egy mellultrahang.Miért kell neki menni ?Ön szerint baj van ,válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mammográfia témában

        Kedves Kérdező! A lelet azt jelenti, hogy rosszindulatú folyamatra utaló jel nincs, de a biztos diagnózis miatt ultrahangot javasoltak. Az, hogy nincs malignitás, jó jel, de még nem derült ki a végleges diagnózis, ezért kell az uh.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 22., 18:11; Megválaszolva: 2010. november 23., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés