• Emlőrák férfinak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Aug.24-én ball emlőmet daganat miatt eltávolitották, 10 nyirokcsomóval együtt.Az első két őrszemben volt áttét, a többi tiszta volt, kemót és sugár kezelést javasoltak.Kérdésem csak ez a megoldás? A férfiaknál súlyosabb a betegseg? Még annyi kérdésem lenne, hogy melegvizes fürdőzés győgyfürdőkben javasolt, vagy nem?

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        55 éves férfi emlőrákkal Sajnos nem írja le a daganat méretét, jellegét, hormonreceptorait, stb. Ilyen módon nem tudok érdemi választ adni az "optimális" utókezelésről. Más: Friss daganatos betegnek most egy darabig nem olyan fontos a melegvizes gyógyfürdőzés.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 31., 18:01; Megválaszolva: 2010. november 23., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés