• Mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T DR ÚR ! tegnap elött , voltam mamographian ott vissza rendeletek Uh ra uh szerint, mind a 2 mellemben 5mm cystakat találtak,, egyenlöre azt mondták figyeljem de én már régóta panaszkodom nagyon fáj .. most mire figyeljek vagy mi a tetedndö 4 gyermek édesnayja vagyok,,, Fájdalmak nem szűnnek ilyenkor mit tehetek köszönettel Krisztin

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlőállomány cystás átalakulás nem ritka. Valóban tud panaszt okozni. Amennyiben a fájdalmas terület és az ultrahang által jelzett rész megegyezik a műtéti eltávolítás szóba jön. Jelenleg én is várakozást javaslok és ellenőrző ultrahangot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 29., 14:18; Megválaszolva: 2010. november 02., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés