• Hajhullás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos! Szeretném megkérdezni, hogy sokáig hormonális problémáim voltak idén 2010. májusáig sokféle nőgyógyászati problémával megküzdöttem és szedtem egy olyan hormonális gyógyszert a nevét most sajnos nem tudom, ami részben fogamzásgátló is volt egyben. Egy pár szemet beszedtem, ahogy azt kellett de a menstuációs ciklusom hálisten beállt mostanra már úgy ahogy de az a gyógyszert nagyon bekavart így 2-3 szem beszedése után abbahagytam. Úgy vettem észre mintha az abba hagyását követően a jobb mellembe egy csomót éreztem volna remélem nem az meg azóta is lekopogom de azt mondták hogy csak valami mirigy gyulladás lehetett ott kialakulóban én néha még érzem fájni hálisten még nem fáj, de a hajam folyamatosan hullik, eddig dús hajam volt mostanában viszont már egyre kevesebb és olyannyira elvékonyodott, hogy most márcsak egy marékra összetudom fogni és hajmosás nélkül is maroknyi hullik. Közben két iskolát is végzek egyszerre az egyiknek nagyon nagy tétje van valamint az életünk a párommal és az anyagiak sem úgy alakultak ahogyan azt szerettük volna. Lehet hogy ez a mindennapos idegeskedés is befolyásolhatja? Azt szeretném megkérdezni millyen orvoshoz forduljak aki biztosan megállapítja a bajom és megmondja mivel tudom újra dusabbá varázsolni a hajamat illetve a hajhullásomat megszüntetni teljesen. Nagyon aggódom mert édesanyám rákos volt, de én nem szeretnék ilyen fiatalon súllyos beteg lenni ha lehet megálllítanám vagy megelőzném a mégnagyobb bajt. Megértését, foglalkozását, és válaszát előre is köszönöm: Üdvözlettel: Sz. Hajnalka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Hajnalka! A hajhullás hátterét ki kell vizsgálni, ebben bőrgyógyász az illetékes, többféle vizsgálat elvégzése szükséges annak kiderítésére, hogy szervi, lelki ok okozza a hajhullást. A mell miatt emlő szakrendeléshez forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 19., 20:12; Megválaszolva: 2010. október 21., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés