• Mirigyasszimmetria

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        22 éves nő vagyok,van egy kisfiam aki most lesz novemberben négy éves.9 hónapig szoptattam.Fájdalmat éreztem a bal mellemben,és csomót tapintottam,néha pedig tejszerű váladék jött ki a mellbimbómból.Az onkológián meg is állapították,hogy a bal mell külső-felső negyedében kb.babnyi csomó észlelhető.Beutaltak mammográfiára,ahol az volt a vélemény,hogy mirigyasszimmetria nincs vele teendő.augusztusban voltam.Csakhogy nekem ugyanúgy fáj,néha már zavaróan,nem csak akkor,ha hozzáérek.Ez a mellem pedig nagyobb mint a másik.Mostmár mindig fájni fog?Vagy mi a teendő?Köszönöm válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az asszimetria önmagában nem probléma. A gond a fájdalom és a váladékozás. Ebben az életkorban az emlőultrahang az elsőként választandó vizsgálóeljárás. Keressen fel emlőszakrendelést ennek elvégzés céljából.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 10., 15:19; Megválaszolva: 2010. október 13., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés