• Mammográfia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukám mammográfiás vizsgálaton volt kb. egy hete. Levelet küldtek neki, melyben visszahívják kiegészítő vizsgálatra október 6-án esedékes. Meg szeretném kérdezni, hogy mi vetődhet fel ebben az esetben és milyen vizsgálatokra kell számítania. Várom szíves válaszát, egy aggódó 35 éves "gyermek" Köszönettel: R. Eszter

        Dr. Boros Miklós válasza a mammográfia témában

        Tisztelt Kérdező! Egyrészt lehet az elkészített vizsgálat technikailag nem tökéletes, vagy látnak rajta elváltozást. Emlő ultrahang és szükség esetén citológiai mintavétel lesz. Számos jóindulatú eltérés mellet az emlő rosszindulató daganata is lehet a háttérben, erről nem tudok véleményt mondani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 10:05; Megválaszolva: 2010. október 04., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés