Emlőciszta, fibroadenoma

Tisztelt Weborvos! Mellemben 2db fibroadenoma és több ciszta található, amik a radiológus szerint teendőt nem igényelnek. Megszeretném kérdezni, hogy vállalhatok e terhességet ezek az elváltozások okozhatnak e valami gondot terhesség alatt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező! A korrekt véleményhez ismerni kellene a cysták és fibroadenomák méretét. Amennyiben 1 cm alattiak a terhességnek semmi akadálya, efelett több információ kell a döntéshez.

Kérdés: 2010. szeptember 11., 13:12; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 09:50
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal