• Értettem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! Köszönöm hogy válaszolt,bár nem ezt a választ vártam.A daganatnövesztéses apró szemrehányást észleltem.Kilenc hónapig jártam nőgyógyásztól nőgyógyászig,mutogatva az általam észlelt csomót,de egyik sem vett komolyan .2007 aug. 28-án voltam mammográfián,ahol mindent rendben találtak.A csomót 2008 januárjában vettem észre.Azonnal el is mentem a nőgyógyászomhoz(évek óta hozzá jártam) ,aki megállapította hogy ez nem csomó,csak egy megduzzadt tejmirigy.Júliusig ezt játszottuk,ekkor már jóval nagyobb volt a bal mellem de ez sem volt gond.Halványulni kezdett a bizalmam és felkerestem a klimax ambulanciát,jelezve problémámat.Mivel az előző évben készült mammográfia "jó" volt itt sem foglalkoztak velem.Szeptemberben már jócskán aggasztott a dolog és végső kétségbeesésemben a háziorvoshoz fordultam.Az általa mondott véleményt itt nem tudom leírni,de Ő volt az egyetlen aki komolyan vette a panaszom,és nem rázott le azzal hogy jó a mammográfia eredménye.Sajnos az elmúlt időszakban nagyon sok negatívumot tapasztaltam az egészségügyben,ami nem pénzkérdés.Nem vizsgálatokra akarok járni,csak szeretném leletekkel is bizonyítva látni hogy jól vagyok. Köszönöm : Tarliza

        WEBBeteg Szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Tarliza! Továbbítjuk levelét, jó egészséget!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 10., 10:40; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés