Melldaganat

Két és fél éve rosszindulati daganat miatt operálták le ajobb mellemet. Most májusban áttétet mutatott ki a vizsgálat a TH1csigolyába.Kaptam kemo aés sugár kezelést is. Most szedek folyamatosan Arimidex, Bondronát tabletát. Akérdésem az lenne, milyen étrend kiegészitöt szedjek még ami hatékony immun, izom stb erösitö?:culevit, avemark, green gold forever: Annyi ajánlatokat kapok, de nem tudom melyik lenne jó.Válaszát hálásan köszönöm T. Lászloné

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

T. Lászlóné 58 éves

Emlődaganat miattt történt műtét, most csigolya-áttét miatt kezelték.

Étrend kiegészítőt kérdez.

Bármelyiket szedheti, egyik sem hatásos a rosszindulatú daganat ellen.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 10:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 13:22
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Van e áttét?
Mennyi esélye van?
Tartós mellfájdalom okai
Mellrák diagnózis értelmezése
Mellrák, avagy vegyek még tartós...
Tisztelt Doktor Úr! December 17-én műtöttem rosszindulatú emlődaganat miatt, a mellem negyedét távolították el. A műtétkor a sentinel...