Összefüggés

Fél év alatt kialakuló HPV virus okozta méhszájseb mütéten estem át 6 hete, és ezzel egyidöben a jobb mellemben 6-8mm átméröjü vékony falú echoszegény cysta jelentkezett amire azt mondták, hogy nincs baj csak ellenörizni kell évente. A gond csak az, hogy a bal mellemben is talátam cystát és kb ugyan akkora a mérete.Kérdésem az, hogy mi ennek az oka? A HPV virus okozza? Elég az, ha csak évente megyek ultrahangra? Aggodva várom a válszát és elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a emlőciszta témában

Tisztelt Kérdező! A méhszájseb és az emlőben leírt cysta között semmilyen összefüggés nincs. A kétoldali emlőcysta kialakulásának hormonális okai vannak. Ebben a méretben nem ritkaság és valóban csak követni szükséges.

Kérdés: 2010. szeptember 04., 08:26; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 20:51
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal