Mellnövelés természetesen

Szeretném kikérni a véleményét a természetes mellnövelö kapszulákról.Valóban hatásosak-e, illetve mellékhatásairól. Mi befolyásolja a mell növekedését a szervezetben, és befolyásolható-e, mellékhatások nélkül? Ha esetleg van valami praktikája, torna....étkezés...szivesen fogadom!:) Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a mellméret témában

Kedves Hölgyem! A mellnövelő készítmények veszélyesek, nem ajánlom szedésüket. Ez a természet dolga, hogy mekkora mellmérettel ajándékozta vagy sújtotta az embert, csak a plasztikai sebész tud látványosan beavatkozni.

Kérdés: 2010. augusztus 26., 13:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 10:19
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal