Fibroadenóma, ciszta

a kérdésem az lenne, hogy mennyire jelent veszélyt a fibroadenóma és a ciszta a mellben, ha az ember terhességet vállal.biopszián voltam.kontrollra hívnak a megfigyelés végett.ez novemberben aktuális, de én már hamarabb szeretnék teherbe esni. kivetessem e vagy ne foglalkozzak vele, ha nem jelent akadályt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező! A leírt két elváltozás nem akadályozza a terhességet és később a szoptatást sem. Nyugodtan vállaja a terhességet, mivel a szövettani mintavétel eredménye rendben volt.

Kérdés: 2010. augusztus 25., 19:46; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 21:39
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal