Emlőrekonstrukció

Tisztelt dr.úr, nő! Három éve műtöttek rosszinulatú emlődaganattal, tünetmentes vagyok, kérdésem milyen úton módon lehet helyreállító műtétet végeztetni, mert nem igazán szép a műtét helye.?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mellműtét témában

Tisztelt Kérdező! A kezelő onkológus segítségét kérje, hogy melyik a legközelebbi OEP szerződéssel rendelkező plasztikai sebészeti osztály, ahol végeznek biztosítottak számára műtétet.

Kérdés: 2010. augusztus 18., 18:58; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 10:47
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal