Máj, vércukor, koleszterinszint, depr.

Egy véletlen vizsgálat kiderítette májnagyobbodásom. Rákbeteg voltam kemoterápiát is kaptam okozhatja- e ez a problémát.. Állandó i/és ez most igaz, mert minden orvos kétségbe vonja/ diétát tatrok. Kenyér: tönköly fél szelet napi, hús nincs, esetleg házi csirkéből egy villányi mell, hal, borsó bab, csicseriborsó, ásáványvizek, zöldség leve nyersen, vagy a zöldség főve párolva, gyümülcs nyersen. Ennek ellenére egy dekát nem fogyok, a rák os daganat eltávolítása és a kezelések óta. Súlyom 85-90kg közt. Magas a koleszterinszintem, vérzsír, gyógyszereket szedek, magasvérnyomásra, vállfájdalomra, fájdalomcsillapítót, is.gyógyszereim:Metoprolor, Fenobrat, Co -prenessa, Merckfornin, megállapított cukorbetegségemre.időnként Zantac /nagyon erős gyomorégéskor/ ezenkívűl rákbetegségem óta pánikbetegségem és depr. miatt antideb.-ket kaptam, sokfélét, és xanaxot úgy nyomják belém, mint kacsába a kukoricát. Ez nem egy humoros mondat volt, hanem az illetékes idegszakorvos, gyógymódja. Antidepeket, elhagytam, erős akarattal sikerűl magam talpon marasztalni, de állandó depresszió meg van. Ezt indokolja családi problémám is.Elaltató nlkűl bármilyen fáradt vagyok nem alszom el, bár az elalvás után, aludni tudok.Viszont állandó "tevékeny "álmaim miatt állandó sírással és, rossz közérzettel és szívdobogással ébredek.Lábaim elviselhetetlenül fájnak időnként, angiológia szerint nem indokolt érészeti szempontból. A lábam bevérzéssel teli és a mütéti heg is, ami angiológus szerint nem baj. Már szinte a megbolondulásig tabnácstalan vagyok, az orvosok engem szidnak, mert, idézem /eszem- iszom/és örökké otthon vasgyok. Valóban keveset járok ki, de itthon tornázom, és jógázom.Örületes láb, és hátfájdalmaimra szoktam bevenni még, Tramadolor tablettát, reumatológus javaslatára. Ezt májam állapotának megtudása óta, amennyire bírom nélkülözöm. Már teljesen ebbe betegszem bele, az állandó egymásnak ellentmondó, orvosi véleményekbe, és az ellenhatással lévő gyógyszerekbe.. Pl háziorvosom Atorist írt fel, majd ezt szakorvos, leállította, hogy cokrot visz a szervezetbe, hisz a kelleténél magasabb a cukrom.Én már nem bírom, az ide oda szaladgálást a különböző vizsgálatokra, különösen a két három hónapi várakozási időket.Segitségüket kérem mit tegyek? Miskolcon lakom, az orvosok már kinéznek, ha meglátnak, és állandó a feszültség bennem, mellműtétem után semmilyen más kezelést nem kaptam, ennek tulajdonítom, problémáimat, nyirokkeringés rendetlensége, nyirok folyadékok felgyülemlése.Nem akarok okoskodni, hisz kaptam már ezért eleget. De sok mellrákra operált betegtársam a sugár után, megfelelő lelki, és nyirok kezeléssel lett ellátva, és nincsenek még 6-7 év után is semmiféle problémáik.Tehetetlen vagyok, és kiszolgáltatott, mert javaslataimat az orvosok kioktatásnak, veszik, és komoly problémák is adódtak belöle.Sokszor már azt mondom, hogy feladom, élek ameddig élek, de legalább az lenne normális. Mert ez az élet nem az. Köszönöm, hogy elolvastak aranykata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

A levelét én is csak nehezen értékelem, hiszen mindenről (cukorról, koleszterinről, diétáról, alvászavarról, depresszióról, stb.) szót ejt, csak a daganatos betegség lényegéről nem tájékoztat. Emlőrák miatt operálták? Milyen szövettana volt részletesen? Mikor történt mindez? Mi a legújabb májfunkciós lelet? Mi a legújabb hasi ultrahang (vagy CT) lelet a májról? Ilyen módon nem tudok hozzászólni.

Kérdés: 2010. augusztus 17., 12:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 19., 10:42
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal