Mellfájdalom

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 28 éves nő vagyok, kb. 3 hónapja mellfájdalmaim vannak. Eddig nem foglalkoztam vele, gondolván elmúlik. Fél éve voltam ultrahangos mellvizsgálaton, eltérés nem mutatkozott. Kérdésem az lenne, hogy lehet -e valamilyen rosszindulatú elváltozás vagy bármilyen elváltozás ennek az okozója? Menjek el újra egy ultrahangos vizsgálatra? Mi lehet az oka a fájdalomnak? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező! Az emlőfájdalom leggyakoribb oka ebben az életkorban a hormonális ciklus, fogamzásgátló. Amennyiben ezeket ki tudja zárni és csak egyoldali egy emlőszakrendelést keressen fel. Az ultrahang ismétlése akkor indokolt, ha valóban változik a fájdalom, vagy egyéb tünet is kíséri.

Kérdés: 2010. augusztus 16., 16:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 10:33
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal