Mellgomb érzékenység

Tisztelt Doktornő! Másfél hete megnagyobbodot, kemény és nagyon ézékeny a mellbimbóm. Terhességi tesztem negatív. Menstruációm kimaradozó.Nolmálisan / fogamzásgátló abbahagyása után/ 6-7 nap volt erős vérzéssel,, helyette ebben az évben volt olyan hónap, hogy 3 és fél hétig tartott, erős vérzéssel, volt, hogy kimaradt hónap, utoljára június közepén 2 gyenge, jelzés értékű napom volt azóta semmi.Orvosi vizsgálaton még nem voltam, de a negatív terhességi tesztek és spirál használata miatt a terhesség lehetőségét nem látom valószínűnek. Akkor miért nagyobbodott meg és miért érzékeny a mellgombom? A mellgomb udvara is nagyobbnak tűnik. Mi a véleménye és javaslata? Üdvözlettel: Mné.Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a mellfájdalom témában

Kedves Ildikó! Kétoldali mellfájdalmat majdnem mindig hormonális ok vált ki, ez a változókorban nem ritka, de életkorára való tekintettel keressen fel emlő szakrendelést, mammográfiás vizsgálat szükséges. A vérzészavar miatt egy rutin nőgyógyászati vizsgálat is szükséges.

Kérdés: 2010. július 30., 10:32; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 18:13
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal