• Mellápolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Az lenne a  kérdésem, hogy a melltartó viselete jótékonyan hat a mellekre? Tehát érdemes egy kényelmes melltartót viselni otthon is, hogy elkerüljük a mellek lógását?

        A válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a melltartó témában

        Kedves Kérdező!

        Nem tudok egyértelmű választ adni a kérdésére. Vannak tanuklmányok, melyek azt igazolják, hogy a melltartó káros és betegségek kialakulását idézheti elő, vannak tanulmányok, melyek ezt cáfolják. Tény, hogy a szoros, nem megfelelően kiválasztott melltartó a mell sérülését, mozgásszervi panaszokat, sőt akár emésztőszervi panaszokat is okozhat.


        Kérdés: 2010-05-27 11:56:53; Megválaszolva: 2010. május 27., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: