• Természetes-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr NŐ/ Úr!

        Sógornőm 11 hónapja választotta el, akkor 1, 5 éves kislányát a ciciről, és a mai napig jön tej az emlőjéből, ha megnyomja!
        Baj ez, vagy teljesen természetes? Meddig tarthat ez az állapot?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a tejtermelés témában

        Kedves Kérdező!

        Lassan egy év is eltelt, érdemes lenne egy prolaktin hormonszintet nézni, előfordulhat, hogy gyógyszert kell szednie, hogy a tejtermelés elapadjon.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-02 12:28:24; Megválaszolva: 2010. március 02., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.