• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! 35 éves nő vagyok, nem szültem. Melleimből nyomás hatására tej és szürkés valami jön. Hormon vizsgálat eredményeim: LH 5.38, FSH 2.86, PROLAKTIN 122.70, OESTRADIOL 498.8, PROGRESZTERON 31.99, TESZTOSZTERON 1.31, COTISOL 177, INSULIN 7.4 lett. Szeretném megkérdezni, hogy ebböl mire lehet következtetni? Köszönöm.

             

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőprobléma témában

        Kedves Hölgyem!

        A lelet értékeléséhez szükséges lenne a referenciaértékek, és a mértékegységek ismerete, nélkülük nem lehet a leletet értékelni. Kérem írja le a teljes leletet, hátha akkor tudok segíteni.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 19:01:28; Megválaszolva: 2010. március 01., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: