• sebesedés a mellen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/ Úr! Egy éve volt egy mellműtétem, amikor egy cisztát távolítottak el a bal mellemből. Felszínközeli volt, a mellbimbóudvarban. Most nagyjából egy-másfél hete kipirosodott a varrat mentén a mellbimbóm, és a bőr elkezdett kiszáradni azon a területen és viszket is néha.pár napja elkezdtem neogranormonnal kenegetni, hogy enyhüljön a szárazság és a viszketés. Viszont ami kicsit ijesztő, hogy pár napja fájni is kezdett, nem túlságosan, de érezhetően, és néha belenyilall. Szoktam havonta önvizsgálatot végezni a melleimen, és most nem vagyok biztos benne, hogy tapintottam egy csomót, mert a sebhelynél eddig is keményebb volt. Szivárogni nem szivárog semmi a mellemből, és 1-2 hónapja -amikor utoljára voltam UH kontrollon- nem volt vele semmi gond. Mit tegyek? Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Teljes biztonsággal a teendőt megítélni csak szakvizsgálat révén lehet, ezért még akkor is, ha nem esedékes, menjen vissza kezelőorvosához egy kontrollra.


        Kérdés: 2010-02-28 09:51:39; Megválaszolva: 2010. február 28., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.