Aromatáz gátló tabletta

Tisztelt Doktor Úr.Köszönöm szépen a megnyugtató válaszát, s ha nem zavarnám, vidéki vagyok, Budapesten mütöttek, oda is járok onkológiára, -ott vettem fel a kemokat is, imételten lenne egy kérdésem.Kaptam Arilla, és Valmidex nevü gyógyszert, mindkettőtől erőteljesen fájt a méhem, és a petefészkem.56.éves vagyok, azt szeretném megtudni, --hogy más birja szedni, én nem, -miért. Mondtam a kezelő Onkológusnak a problémáim, mondta, hogy megérti hisz a kemok után heveny hasnyálmirigy gyulladással kemény napokat töltöttem a kórházban. Mit tetszik Nekem tanácsolni.Nagyon várom Doktor Úr válaszát, Kellemes Napot kivánok egy beteg, Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a emlőrák témában

Megtisztel a további kérdésekkel.
Nyugi.
Szedni kell a tablettákat.
Ilyen az élet, mi a fenét csináljunk?.
Csók

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2010. február 26., 08:40; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:40
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....