• Lehetséges terhesség negatív teszt és rendes havi vérzés után?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Lenne három kérdésem. Körülbelül december végén együtt voltam barátommal. Gumi óvszerrel védekeztünk amely sohasem szakadt ki tudomásunk szerint és le sem csúszott. Első kérdésem lenne hogy mennyi esélye van hogy az ondó kifollyon az ovszerből?

        Valamint azután körülbelül rá 21-22 napra csináltam egy terhességi tesztet mely negativ lett, majd rá egy napra megjött a havi vérzésem, amely teljesen normáis volt ( erős alhasi görcsök, normális szín, mennyiség, 5 napig tartó vérzés). Lehetséges az hogy terhes legyek mégis? Semmiféle tünetem nem igazán jelentkezett.

        Ugyanakkor, szeptember táján eseményutáni tablettát vettem be, melynek hatására egy/ másfél hónap alatt körülbelül 5 kilót híztam el. Észrevettem a nemrégiekben, hogy valamiféle átlátszó váladék szivárog a mellemből ha ezt nagyon megszorítom. Ez egy normális jelenség, lehetséges, hogy a tabletta ennyire felkavarta volna a hormonháztartásom?

        WEBBeteg szakértő válasza a emlő váladékozás témában

        Kedves Hölgyem!

        Az alapján, amit leírt, nem terhes. Viszont valószínű a hormonzavar, emiatt érdmes lenne elmennie egy belgyógyász-endokrinológuhoz, ahol az emlők váladékozása miatt hormonviszgálatot végeznek, de a melleket vagy nőgyógyásznak, vagy emlőszakrendelésen sebésznek is érdemes lenne megmutatnia.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 09:40:49; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: