Mellszépítés

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Lehet kissé szokatlan lesz a kérdésem. 48 éves nő vagyok, a melleim kicsik és sajnos már meg is ereszkedtek. A mellplasztika nekem megfizethetetlen és tartanék is tőle. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan készítmény, ami egy kicsit javítani tudna rajta ennyi idősen is. A neten ajánlanak különböző fitoösztrogéneket tartalmazó kapszulákat és krémeket, de kételkedem a hatásukban, főként a korom miatt is. Köszönöm válaszát.

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Berki Lucia válasza mellnövelés témában

Kedves Asszonyom!

A mellszépítő, mellnövelő gyógyszerek nem megbízható eredetűek, sem a hatásuk, sem a mellékhatásaik, veszélyeik, toxicitásuk nincs vizsgálva. Sajnos a használatukkal sokat árthat az egészségének, nem ajánlom használatukat! Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 28., 13:04; Megválaszolva: 2009. szeptember 28., 13:04
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
A hizásról
Jo Napot! Én segitséget szeretnék kérni 52kg vagyok és egyszerűen akármit eszek nem tudok hízni semmitől. Mivel tudnám ezt megváltoztatni? A...
Mellformálás
Tisztelt Doktor!   27 éves nő vagyok, és az interneten olvastam az alábbi oldalakon a mell nem plasztikai úton történő...
Szövettan értelmezését kérném
Makroszkópos leírás Dr.V.M./md. - 21.11.05. I. Fonaljelöléssel orientált, drtóhurok jelölést is tartalmazó emlősegment, melynek mediolateralis...
Ez már biztosan rosszindulatú...
Tisztelt Doktornő! A jobb oldali mellemben érkeztem a napokban egy csomót, amivel elmentem mammográfiára és ultrahangra. (két évvel ezelőtt voltam...