Fogamzásgátló tabletta-mellnövelés

Tisztelt Doktor!

20 éves vagyok, nagyobb melleket szeretnék, de nem műttetném meg magam ezért. Ha elkezdek valamilyen fogamzásgátló tablettát szedni, az megoldás? Amúgy sincs rendben a ciklusom, szóval nem "feleslegesen" avatkoznék be. Viszont az elsődleges cél az lenne, hogy megnőjön a mellem. Érdemes ezért elkezdeni szedni? Vagy van más megoldás?

Köszönöm

Dr. Farkas Ágnes válasza emlő témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer erre nem alkalmas, van, akinek teltebb lesz a melle a gyógyszer mellett, de van, akinek éppen ellenkezőleg hat. Emiatt nem kell gyógyszert szedni. Olyan módszer nincs, amitől megnövekszik a melle. Inkább egy személyi edzőt lenne érdemes felkeresni, aki megfelelő torna segítségével lehet formálni, feszesebbé tenni a melleket. Jobban megéri, mint bármelyik táplálék-kiegészítő, vagy gyógyszer.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 08., 23:04 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 23:04
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mell önvizsgálat vs. szorongás?
Tisztelt Doktor úr / Doktornő! 32 éves nő vagyok. Sajnos a családomban előfordult már mellrák (anyai nagymamám) , ezért mindig odafigyeltem a havi...
bizonytalan
Tisztelt Doktornő! Az alábbi kérdésben szeretném a segítségét kérni. Mammográfiás szűrésen voltam, ahol az alábbi eredmény született:...
Mell " duzzanat "
Kedves Doktor Úr/Nő! Észrevettem már régebben, de most újra foglalkoztat, de már most rá koncentráltam a "problémára"... A mellemet tapogattam...
Csomó az emlőben
Szeretném megkérdezni, hogy mit javasolnak mit tegyek. A lányom, aki 17 éves a jobb emlőjében egy csomót tapintott ki. Jelenleg nem fáj. UH vizsgálat...
Mammográfia - körülírt benignus...
Mammográfián áprilisban voltam, a vélemény körülírt benignus meszesedés a bal emlőben a mellultrahang nem mutatott ki elváltozást, javaslat fél...