Csomók

Tisztelt Doktorúr/Doktornö!

Kb.3 hete egy nagyobb csomót érzékeltem a honaljamba, illetve kissebb csomokat a jobb mellembe.Elmentem vele ultrahangra, de azt mondták az csak nyirokcsomó, várjak vele egy pár hetet és elmúlik.Javasolja a további vizsgálatot máshol? Vagy tényleg elmúlik?

Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőprobléma témában

Kedves Hölgyem!

Javaslom forduljon emlőszakrendelésre, ami sebészeteken található meg, hogy a nyomonkövetés is megtörténjen. Lehet, hogy teljesen ártalmatlan elváltozásról van szó, de konrtollt mindenképpen igényel.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 29., 15:22; Megválaszolva: 2009. július 29., 15:22
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2