Mellrák

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Én egy 14 éves lány vagyok. A problémám a következő.Egyik reggel amikor felkeltem a bal mellem külső részén egy nagy piros és fájdalmas foltot fedeztem fel.Utána áttapogattam és egy kissebb csomószerűséget fedeztem fel.Először arra gondoltam, hogy rovarcsípés, bekentem Fenistillel.Ennek hatására a fájdalom és a pirosodás csökkent, de a csomószerűség továbbra is ott van.Nagyon aggódok, hogy mellrák.Ön szerint ez lehetséges? Kérem nyugtasson meg, hogy nem az.Válaszát előre is köszönöm.

Helga

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mell témában

Kedves Helga!

Biztos, hogy nem rák.

Valamiféle allergia (rovarcsípés, stb.) lehet, a bőr alatti kísérő gyulladással.

Ha nem múlik egy-két hét múlva sem, akkor ultrahanggal kell megnézni.

NyugiÜdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. július 24., 17:03; Megválaszolva: 2009. július 24., 17:03
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat