Mell probléma

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Mióta az eszemet tudom kicsi melleim vannak. Az utóbbi 2hónapban híztam (2-3kg-ot) , amiből  csak a bal mellemre ment. A bal kissé fájdalmas, érzem h.nehéz, két számmal nagyobb mint a jobb. Az szinte semmit se változott. Már kezdek aggódni.31éves vagyok, két fiam van (11, 9 évesek) . Nem tudom ez a változás természetes -e. Azt tudom egyforma mell nincs, na de ekkora eltérés? Legyen szíves válaszolni h. mégis van okom aggódni, s ha igen hova forduljak? Válaszát előre is megköszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőfájdalom témában

Kedves Hölgyem!

A hízás hatására, bár nem kell szimmetrikusnak lennie, mindkét mell nőni szokott, ez a zsírszövetnek köszönhető, de 2-3 kg még nem okoz nagyon látványos változást. Javaslom forduljon emlőszakrendelésre (ez sebészeteken található) , ahol korrekten meg tudják vizsgálni (ők vizsgálnak a legtöbbet emlőt) , és továbbküldik egyéb vizsgálatra is, UH biztosan készülni fog.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 29., 09:13; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:13
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2