Mell fájdalom

  Tisztelt Doktorno

     A tegnap vegzett ultrahangos mellvizsgalat utan nagyon eross mell fajdalmam van, kohoges es tusszenteskor ugy erzem hogy rogton kiszkad a mellem es a hatambol is egy darab, sot ha nagyot lelegzek akkor is faj. Tuzetesebb vizsgalat volt mert a mammografia kisse ketes volt a orvosom szamara. Lehetseges hogy a vizsgalattol faj.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőfájdalom témában

Kedves Hölgyem!

Panaszait nem valószínű, hogy az emlővizsgálat okozza, véletlenszerű lehet csak az egyidejű jelentkezésük. Forduljon háziorvosához, hogy kizárják a tüdő- vagy mellhártya-gyulladást.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 27., 14:19; Megválaszolva: 2009. július 27., 14:19
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2